MediYoga kurs med start 22januari

Kurs om 7 tisdagar med start tis 22/1
kl 18-19.15 2019.
Uppehåll v9 för sportlov.

Anmälan till : sara@naprapathalsan.se eller sms 0702655511. Anmälan är bindande.

Pris: 1200 kr för hela kursen betalas på plats med kort eller med swish.
Plats: Volvogården, Köping

Kursstart MediYoga®
MediYoga® är en svenskutvecklad terapeutisk yogaform som har nått stora framgångar; den knyter samman uråldriga holistiska redskap med den moderna skolmedicinen. MediYoga är ett helt filosofiskt system som syftar till att stötta vår egen läkning. I svensk forskning har man kunnat påvisa fina effekter av MediYoga på många olika tillstånd, bla. högt blodtryck, huvudvärk, depression, ryggvärk. Man har numer som rutin att använda MediYogan i rehabiliteringen efter hjärtsjukdomar i hela Stockholms landsting.

MediYogan är anpassad och utvecklad för att alla ska kunna delta. Vi sitter eller ligger hela passet. För dig som har svårt att sitta på golvet kan alla övningar göras sittande på stol. Det är en mjuk, meditativ yogaform med andnings- och lugna kroppsövningar samt meditation. MediYoga ger dig större medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni.

Info om kursledaren:
Jag heter Sara Finger och är MediYoga och MIMY-instruktör sedan många år tillbaka. Jag har hållit kursen i MediYoga i flera år nu och är glad att kunna ha yogan i egen regi för Naprapathälsan i Köping.

MediYoga ligger mig mycket varmt om hjärtat då jag vet hur bra människor mår av att stanna upp, lyssna och känna in sig själva.
Jag arbetar annars som leg naprapat och driver min egna mottagning, Naprapathälsan, i Köping. I mitt arbete har jag plockat in Mediyogan som ett verktyg till att hjälpa mina patienter vilket har varit mycket uppskattat.

Jag ser fram emot att få leda dig in i lugn, harmoni och balans i kropp och sinne.

Varmt välkommen ❤️????????