Kursinbjudan MediYoga hösten 2018.

Naprapathälsans leg. naprapat Sara Finger bjuder in till MediYoga-kurs med start söndag 16/9.

 

MediYogan är anpassad och utvecklad för att alla ska kunna delta. Det är en mjuk, meditativ yogaform med andnings- och lugna kroppsövningar samt meditation. MediYoga ger dig större medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni.

MediYoga®️ är en svenskutvecklad terapeutisk yogaform som har nått stora framgångar; den knyter samman uråldriga holistiska redskap med den moderna skolmedicinen. MediYoga är ett helt filosofiskt system som syftar till att stötta vår egen läkning. I svensk forskning har man kunnat påvisa fina effekter av MediYoga på många olika tillstånd, bla. högt blodtryck, huvudvärk, depression, ryggvärk. Man har numer som rutin att använda MediYogan i rehabiliteringen efter hjärtsjukdomar i hela Stockholms landsting.

Kurs om 7 omgångar med start sön 16/9 kl 19.00 2018
Anmälan till : sara@naprapathalsan.se eller sms 0702655511
Pris: 1200 kr betalas på plats med kort eller på faktura.
Plats: aYoY yogastudio i Kolbäck.

Info om kursledaren:
Jag heter Sara Finger och är MediYoga och MIMY-instruktör sedan många år tillbaka. Jag har haft nöjet och njutningen att för min egen del få komma till aYoY för att yoga i några år.

MediYoga ligger mig mycket varmt om hjärtat då jag vet hur bra människor mår av att stanna upp, lyssna och känna in sig själva.
Jag arbetar annars som leg naprapat och driver min egna mottagning, Naprapathälsan, i Köping. I mitt arbete har jag plockat in Mediyogan som ett verktyg till att hjälpa mina patienter vilket har varit mycket uppskattat.

Jag ser fram emot att få leda dig in i lugn, harmoni och balans i kropp och sinne.

Varmt välkommen ❤